40 års erfaringLevering med egen bil14 dages fortrydelsesret

Butik og åbningstider

Vi har 2000 km² fysisk butik og lager på Arnborgvej 1, 6933 Kibæk.

Alle møbler på nettet er ikke udstillet i butikken i Herning, men vi forsøger at have et bredt sortiment. På samme måde er der møbler i butikken som du ikke finder på nettet, da det er outlet varer eller møbler der kan bestilles i mange forskellige farver, former og størrelser. 

Herunder ligger eksempelvis senge da mener at man ikke kan få en ordentlig seng hvis man køber den online. Senge skal prøves, og skræddersyes for at sikre en god oplevelse og en fantastisk nattesøvn.

Derfor inviterer vi dig ind i vores butik i Herning hvor du kan prøve senge, samt snakke med en ekspert der vil hjælpe dig med at få sammenbygget den helt perfekte seng.

Det lyder som om det kunne blive dyrt, men det er det ikke. Senge lige som alt andet vi sælger er sat til dejlige lave priser i forhold til den kvalitet du får.

Men da sengen bliver lavet specielt til dig, betyder det at der skal gå mellem 2-3 uger før leveringen kan finde sted. Pga. dette råder vi dig til at komme og prøve seng i god tid inden du skal bruge den.  

 

billeder_af_butik

 

Åbningstider

Torsdag kl 11.00 til 17.00

Fredag kl 11.00 til 17.00

Lørdag kl 10.00 til 14.00