Historie

Profil Møbler er ejet af Heidi og Villy.

Villy fik forståelse for godt håndværk fra barnsben, da han i sine unge år lærte om snedkerfaget af sin far.

Denne glæde for godt håndværk udviklede sig til en glæde for møbler i 1980, hvor Villy begyndte at arbejde indenfor møbelproduktion.

Efter at have arbejdet med møbelproduktion i over 20 år fik Villy mod på at prøve kræfter med møbel detailhandel i 2002.

Endelig i 2014 startede Villy den første generation af Profil Møbler med et møbel outlet i Grindsted. Her kunne han bruge sin erfaring fra både møbelproduktion og møbelsalg til at starte en forretning, der kunne bestræbe sig på både høj kvalitet samt billig pris.

Over tiden har forretningen ændret sig og blevet mindre og mindre et outlet, men har holdt fast i de gode priser. Priserne holdes nede ved gode aftaler og et godt samarbejde, samt fokus på ikke at have unødvendige omkostninger.

I dag er Profil Møbler placeret i Herning, hvor den har fået et godt fodfæste, og er klar til at bevæge sig online i større stil end nogensinde før. Denne online side skal være en måde til at få de gode priser ud til hele landet, så alle kan nyde godt af Profil Møbler.

Selvom Profil Møbler ikke er et outlet mere, har vi stadig nogle outletmøbler til fantastiske priser i butikken i Herning. Det er en gevinst til dem, der kommer forbi vores fysiske butik.