40 års erfaringLevering med egen bil14 dages fortrydelsesret

Skænke og vitriner

Hos Profil Møbler har vi et stort udvalg af skænke og vitriner. I vores sortiment finder du skænke og vitriner i forskellige størrelser og materialer. En vitrine er næsten uundværligt til opbevaring af service, glas eller pyntegenstande. Tag dertil en tilhørende skænk fra samme serie og fuldend udtrykket i stuen, køkkenet eller spisestuen.

Skulle der opstå behov for vejledning eller gode råd til din næste skænk eller vitrine, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos Profil Møbler er vi eksperter i møbler, og med vores viden er du sikret den rigtige vejledning. Vores engagerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig! Kontakt os på +452134399 eller besøg vores butik på Tjelevej 26 i Herning, hvor du har mulighed for at se vores udvalg.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Lyon kommode 2 skuffes hvid-sort -45%
    Lyon kommode 2 skuffes hvid-sort
    Tilbudspris 695,00 kr Normalpris 1.260,00 kr
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Fremvis eller gem dine foretrukne opbevaringsgenstande

Med vores skænke og vitriner har du mulighed for at gå to veje. Vi har nemlig både åbne og lukkede skænke og vitriner, hvor du har mulighed for elegant at fremvise service, rødvinsglas og pyntegenstande eller gemme det væk. I vores sortiment finder du serier, hvor skænke og vitriner matcher hinanden. På den måde kan du sammensætte dine favoritmøbler til hjemmet.

 

Skænke og vitriner i træ eller stål

Hos Profil Møbler finder du skænke og vitriner i træ eller i stål. Funktionen er den samme men udtrykket er forskelligt, hvor vedligeholdelsen heller ikke er den samme. Køber du f.eks. en vitrine i træ er det vigtigt, at du vedligeholder møblet, da træ er et organisk materiale som vil tørre ud. Dette er specielt gældende, hvis træmøbler er placeret et varmt sted eller står i direkte sollys. Oftest er træmøbler mere hyggelige, og skaber noget varme hvorimod møbler i stål oftest kan fremtræde mere elegant.

 

Skænke og vitriner i stilrent design

I vores sortiment finder du skænke og vitriner i stilrent design, som følger tidens mode og tendenser. Vores udvalg tager udgangspunkt i den skandinaviske mode, som både kan bruges til det stilrene hjem eller det mere lunefulde hjem.

Ved at have afdæmpede farver passer vores produkter ind i ethvert hjem, hvor design møder robust design. Skænke og vitriner skal oftest kunne bære mange kilo, og derfor sælger vi udelukkende robuste møbler, som kan klare hverdagens brug og slid.

 

Brug en skænk i alle hjemmets rum

Det smarte ved en skænk er, at den er effektiv og pæn i alle hjemmets rum heriblandt entreen, på værelser eller på toilettet. Der er ingen begrænsning for, hvor du kan placere din næste skænk. Ønsker du at skabe en rød tråd kan du evt. have en vitrine fra samme serie. En skænk fungerer til al slags opbevaring, og den er også god på børneværelset, hvor mange ting oftest skal gemmes væk, men stadig være hurtig tilgængeligt.

 

Vedligeholdelse af skæne og vitriner i træ

Køber du en skænk eller en vitrine i træ, er det som tidligere nævnt vigtigt, at møblet vedligeholdes, da det er et organisk materiale. Som udgangspunkt skal træmøbler vedligeholdes med træolie/ædeltræsolie et par gange om året alt efter placering af møblet. Kontakt os gerne for optimal vejledning, så du er sikret den bedste levetid på skænke og vitriner.